|
|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
f_fabregas4 Site Admin, Opelclub Member

Založený: 04.09.2010 Príspevky: 2973 Bydlisko: Poprad
|
Zaslal: Pi Feb 22, 2013 3:42 pm Predmet: Spolupráca s PK AUTO PP a članky na hlavnú stránku |
|
|
Dostal som minule taký nápad, že keď už sa poznám so susedom, teda riaditeľom OPLU, či by som sa s ním neskúsil porozprávať ohľadom predvádzacích jázd a počas nej by som spravil nejaký ten testík resp. recenziu s fotkami, nejaké poznatky a pod, niečo také ako na novú Zafiru Tourer asi pred polrokom.
no s tým, žeby sme za ochotu zapožičať auto zverejnili od koho bolo auto započičané, teda akúsi formu reklamy alebo ako to nazvať.
proste, niečo za niečo.
aby sme sa chápali, tak či by bolo možné zverejňovať reklamu/meno na konci článku? alebo to bude nejaký problém so stanovami/zákonmi?
s ním som ešte o tomto presne nehovoril, ale majú pár pekných kúskov pred showroomom, napr. FL astru, mokku, krásne insignie a pod.
tak nejaké oživenie na hlavnú stránku, hm? _________________ Real identity: Robo
Astra J, A14NET+LPG, r.v. 2012 |
|
Návrat hore |
|
 |
bukelo Moderátor - Zlatý užívateľ...

Založený: 24.01.2008 Príspevky: 17800 Bydlisko: Banská Bystrica
|
Zaslal: Pi Feb 22, 2013 3:47 pm Predmet: |
|
|
Ja som za tento napad. _________________
::: Čoskoro opäť amatérske diagnostikovanie pomocou OP-COM ::: |
|
Návrat hore |
|
 |
Milans Strieborný užívateľ....

Založený: 27.07.2006 Príspevky: 279 Bydlisko: BN/TN
|
Zaslal: Pi Feb 22, 2013 4:40 pm Predmet: |
|
|
Toto je ten správny prístup na oživenie fóra. Len tak ďalej.  _________________ Opel Astra H 1.9 CDTi ( Z19DT )
Opel Astra G 1.7 CDTi ( Z17DTL)-ex |
|
Návrat hore |
|
 |
buci_vectra Moderátor - Zlatý užívateľ...

Založený: 20.04.2009 Príspevky: 7280 Bydlisko: Košice
|
|
Návrat hore |
|
 |
macil Forum Admin, Opelclub Member

Založený: 25.02.2006 Príspevky: 29027 Bydlisko: Košice
|
Zaslal: Pi Feb 22, 2013 9:03 pm Predmet: |
|
|
Súhlasím. _________________ Opel Astra F-CC, X18XE
Xing Tao Fu Shi 兴涛服饰 a diagnostika - 診斷
 |
|
Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|