|
|
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému |
Autor |
Správa |
leader91 Bronzový užívateľ...

Založený: 23.06.2008 Príspevky: 121 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: Po Sep 10, 2012 8:19 pm Predmet: Zapojenie čerpadla 2.0 |
|
|
Prosím Vás môžte mi niekto popísať kadiaľ vedú el. káble ku čerpadlu (čerpadlo mimo nádrže). Z ktorého zväzku, nejaký konektor, koľko káblov atd. Mám v tom trochu bordel. Ideál by boli foto. Vopred dakujem _________________ Veľa zabúdam  |
|
Návrat hore |
|
 |
leader91 Bronzový užívateľ...

Založený: 23.06.2008 Príspevky: 121 Bydlisko: Žilina
|
Zaslal: Ut Sep 11, 2012 7:17 pm Predmet: |
|
|
Káble vedú z káblového zväzku, ktorý vedie popri prahu na vodičovej strane popod resp. poza vodičovú sedačku cez podlahu k nádrži a dalej k čerpadlu. Vedú len na plavák a čerpadlo alebo je tam ešte niečo? Koľko káblov vedie ku plaváku, k čerpadlu idú dva. Poprípade ako to má napr calibra alebo astra. Dalo by sa to nahradiť z týchto áut? Tento kus káblov mi proste chýba Ak sa v niečom mýlim, opravte ma prosím _________________ Veľa zabúdam  |
|
Návrat hore |
|
 |
iurai Strieborný užívateľ....

Založený: 14.06.2007 Príspevky: 17354 Bydlisko: Brati ZLA va
|
Zaslal: Ut Sep 11, 2012 8:38 pm Predmet: |
|
|
cerpadlo potrebuje spinany plus a kostru.
len ten plus ide cez specialne rele so signalom od cievky, alebo je ovladany riadiacou jednotkou
ked sa motor netoci, tak cerpadlo nema bezat _________________ UPOZORNENIE: sukromne spravy mi nepiste. kontakt cez E-mail: jurajlanyi(zavinac)gmail.com
cas sa minul ... |
|
Návrat hore |
|
 |
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|